Nood aan focus?


"Het is wetenschappelijk bewezen dat gefocust werken bijdraagt tot je geluksgevoel. En dat geluksgevoel, gun ik jou ook!

Add a Little Focus is een sprankelende en afwisselende online workshop waarin ik je meeneem in de zalige wereld van gefocust werken. Ik inspireer je om meer focus te creëren en zo efficiënter en succesvoller te zijn in je werk. Ook reik ik je 6 “ways to add a little focus” aan, waar je meteen mee aan de slag kan.

Het doel van deze workshop is dat je je eigen focus-methode ontwikkelt die helemaal bij je past.

Ik wens je veel plezier en inspiratie met Add a Little Focus!"


— Tania Vandingenen, veerkrachtcoach


"Ik nodig je uit om zonder oordeel naar jezelf te kijken. En van hieruit tot inzicht te komen in je denken, voelen en handelen zowel op persoonlijk als op professioneel vlak."


Prijs


Over Tania


Hallo, ik ben Tania Vandingenen. Als veerkracht- en loopbaancoach begeleid en inspireer ik jonge managers en zelfstandig ondernemers om veerkrachtig om te gaan met de uitdagingen op hun werk zodat ze terug sprankelen én meer balans ervaren in hun werk en leven. 

Ik zeg weleens dat ik “verslaafd” ben aan focus en zeg bewust “stop” tegen multitasken. Hierdoor ervaar ik op dagelijkse basis wat efficiënt werken is en haal ik meer voldoening uit mijn dag. 

En wat blijkt? Het is ondertussen ook wetenschappelijk bewezen dat gefocust werken bijdraagt tot je geluksgevoel. En dat geluksgevoel gun ik jou ook! Doe je mee?